THUIS IN ROTTERDAM EN OMSTREKEN

Woning aankopen

Het aankopen van jouw droomhuis is nog zo makkelijk niet, zeker niet in deze tijd. Gelukkig sta je er niet alleen voor! Wij van Lokkerbol Makelaardij staan je graag bij als aankoopmakelaar in en om Rotterdam tijdens dit proces. Onze ervaren aankoopmakelaars helpen jou met een kritisch oog, humor, kennis en eindeloos veel geduld om jouw doel te bereiken. Wij kennen de dynamiek van de markt als geen ander.

Weet jij waar je op moet letten bij het bezichtigen van de woning? Wij doen het vooronderzoek voor je zodat we goed voorbereid naar de bezichtiging gaan. Is het je droomhuis? Wij helpen je met het uitbrengen van het juiste bod en zorgen dat je niet teveel betaalt. Dat geld kan je beter gebruiken voor die verbouwing van de badkamer of nieuwe meubels voor de woonkamer!

Hoe ziet dit proces er dan ongeveer uit?

1

Hoe wil jij wonen?

Je bent opzoek naar jouw droomwoning, maar wat is dat eigenlijk? Door middel van een kennismakingsgesprek achterhalen we wat voor jou hét droomhuis is. We leren elkaar echt kennen en staan naast je om je te ontzorgen in dit proces. De wijken in Rotterdam waar wij voornamelijk woningen verkopen zijn:

  • Kop van Zuid
  • Veranda
  • Katendrecht
  • Noordereiland
  • Stadsdriehoek
  • Rotterdam Centrum
  • Lloydkwartier

Echter helpen wij je voor het aankopen van een woning ook zeer graag buiten deze gebieden. Onze expertise zorgt ervoor dat wij jou kunnen helpen met het aankopen van jouw droomwoning. In Rotterdam, maar dus ook zeker daar buiten!

2

Woning Bezichtigen

Iets op het oog? We plannen de bezichtiging voor je als dat nog niet is gelukt. Kijken doen we samen! Zo kan jij op je gevoel afgaan terwijl wij kijken met een kritisch oog. Wat een teamwork.

3

Bieden en onderhandelen

Het gevoel zat goed en na overleg ben je er uitgekomen dat dit hét huis van je dromen is. Uit ervaring weten we dat dit het moment is dat je gevoel de overhand neemt. Natuurlijk begrijpen wij dit, maar wij makelaars doen er alles aan om jouw belangen te bewaken en je te wijzen op een doordacht bod en de juiste voorwaarden. Zijn we eruit gekomen? Tijd voor een bod! De onderhandeling kun je aan ons overlaten.

4

Yes! Gelukt

Het bod op de woning is door de verkopers geaccepteerd, wat een feest! Er wordt een concept koopovereenkomst toegestuurd door de verkopende partij. Deze nemen we voor je door. Bij akkoord gaan we over tot het tekenen van de koopakte. Gefeliciteerd met de aankoop van je droomhuis! Tijd om de champagne te ontkurken.

5

Verhuizen maar

Het is zover. Voor de levering bij de notaris gaat jouw makelaar nog een keer met je mee naar de woning om een laatste inspectie te verrichten en de meterstanden door te nemen. Als dit allemaal is zoals afgesproken, is het tijd voor de levering bij de notaris. Je hebt de sleutels nu in handen. Tijd voor de verhuizing!